Gemeente Lansingerland

Boomfeestdag verplaatst naar najaar
boomfeestdag

Op woensdag 18 maart vindt de nationale Boomfeestdag plaats. Helaas kan de gemeente Lansingerland niet meedoen aan deze landelijke dag.

Op dit moment is er binnen de gemeente namelijk geen geschikte plaats waar een grote hoeveelheid bomen geplant kan worden.

De gemeente laat het daar echter niet bij zitten. In oktober/november van dit jaar zal de gemeente Lansingerland alsnog een boomfeestdag voor de lagere scholen organiseren. Er zullen dan hoogstwaarschijnlijk bomen geplant kunnen worden in het toekomstig Annie M.G. Schmidtpark. We willen dit moment benutten om er samen met de scholen een echte Lansingerlandse Boomfeestdag van te maken.

De basisscholen hebben hierover vorige week een brief ontvangen. Ook is in deze brief vermeld dat ze zich alvast op kunnen geven voor de boomfeestdag in het najaar. Ze kunnen dit doen via het emailadres: communicatie@lansingerland.nl o.v.v. Boomfeestdag 2009. De exacte datum is nu nog niet bekend, maar wordt in september aan de deelnemende scholen doorgegeven.

We hopen op veel aanmeldingen van scholen voor deze Lansingerlandse Boomfeestdag!