RTL Group

Dyanne Beekman brengt weer vuur in relaties in Wat je ziet ben je zelf bij RTL 4

Woensdag 18 maart start het nieuwe RTL 4-programma Wat Je Ziet Ben Je Zelf, waarin imagostyliste Dyanne Beekman samen met beautycoach Thijs Willekes, hairstylist Theo Hopman en relatiecoach Barbara Nanninga aan de slag gaat met mensen die te weinig tijd aan zichzelf en aan elkaar besteden. Naast een restyling van beide partners, wordt ook de relatie van de koppels flink onder handen genomen.

Er kunnen fases in je leven zijn dat al je aandacht uitgaat naar bijvoorbeeld kleine kinderen, een drukke baan of een zieke naaste, waardoor er nog amper tijd overblijft voor jezelf en je partner. Om partners weer op scherp te zetten en opnieuw aantrekkelijk te maken voor elkaar gaat Dyanne met haar team van experts aan de slag.

Als imagostyliste helpt Dyanne mensen naar zichzelf te kijken, zich bewust te worden van wie ze werkelijk zijn en wat ze willen en hoe ze dat kunnen vertalen naar een uniek, eigen imago. In de make over wordt de visagie verzorgd door Thijs Willekes, ondermeer bekend van de RTL-programmas Hollands Next Top Model, Miss & Mrs Perfect en Looking Good. Hairstylist Theo Hopman weet alles over de nieuwste trends en tips op het gebied van haar. En om de relatie een nieuwe impuls te geven is relatiecoach Barbara Nanninga ingeschakeld. Zij was eerder te zien in het RTL 4-programma Help, Mijn Man Heeft Een Hobby.

Dyanne schiet met haar team van experts de koppels te hulp. Barbara Nanninga gaat een intiem gesprek aan met de partners over wat hun relatie vroeger zo spannend maakte en wat er nu aan ontbreekt. Dyanne weet met spiegelbeeldsessies de partners bewust te maken van hun dikwijls saaie of onverzorgde uiterlijk, terwijl ze er ooit veel aantrekkelijker bijliepen. Ook vraagt ze de koppels een moodboard te maken van hoe ze elkaar het liefste zien. Komt dat overeen met het beeld dat ze van zichzelf hebben?

Dan is het tijd voor actie. Dyanne gaat met de koppels op stap om heel gericht te shoppen, waarbij ze natuurlijk haar eerlijke oordeel en ongezouten mening geeft.

In Dyannes Styling Lab bereiden de kandidaten zich voor op de finale: de make over. Naast de nieuwe outfits zorgt Theo Hopman voor verschillende nieuwe kapsels. Thijs Willekes laat zien hoe je met de juiste make up en gezichtsverzorging verschillende looks kunt creëren.

De kandidaten zien er vervolgens niet alleen geweldig uit, ook hun zelfvertrouwen en energie hebben een enorme boost gekregen. In het bijzijn van al hun vrienden en familieleden moeten de partners zich aan het team van experts presenteren op de catwalk. Zullen hun harten, bij het zien van elkaars nieuwe uiterlijk, weer kloppen als tijdens hun eerste kus?

Uitzending wekelijks vanaf woensdag 18 maart, tussen 22.30 en 23.30 uur bij RTL 4.

rtl.nl/watjezietbenjezelf

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es, RTL Nederland Communicatie, via tel: 0356718482 of danielle.van.es@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.