Royal Haskoning


Actieve rol voor Royal Haskoning tijdens World Water Forum,Istanbul, Turkije, 18 maart

16-3-2009
World Water Forum

Nijmegen/Istanbul, 16 maart 2009 - Royal Haskoning geeft acte de presence op het 5e World Water Forum in Istabul, Turkije. Tom Smit, divisiedirecteur van Royal Haskoning faciliteert de Trialogue Session op 18 maart. Key-note speakers tijdens deze sessie zijn Ms Margareta Wahlstrom, UN Assistant Secretary General en Mr Harry Keereweer, Gedeputeerde van de Provincie Gelderland. Tijdens deze interactieve sessie delen vertegenwoordigers van overheidsinstanties, wetenschap en maatschappelijke instanties wereldwijde kennis en ervaring met elkaar. De uiteindelijke bedoeling is te komen tot aanbevelingen en oplossingen om gezamenlijk, in coproductie, rampenmanagement te verbeteren.

Royal Haskoning werkt met partners over de gehele wereld om de uitdaging "klimaatverandering" te vertalen naar beleid, plannen, processen, procedures en oplossingen. De visie van het bureau is alle betrokken partijen (overheid, private partijen, kennisinstituten, bewoners) de handen ineen te laten slaan om de focus op de lange termijn te houden, innovatieve en effectieve adaptatiestrategieën te bedenken die uiteindelijk leiden tot duurzame resultaten. Hiervoor heeft Royal Haskoning de DeltaDialogues in het leven geroepen. Deze Dialogues bieden partijen de mogelijkheid om kennis en ervaring over de deltagebieden te delen. Bovendien biedt het de ruimte om in coproductie tot strategieën en oplossingen te komen voor deze dichtbevolkte deltagebieden.

De DeltaDialogues zijn een nieuw concept in ontwikkeling. Royal Haskoning nodigt daarom iedereen die geïnteresseerd is en bij het onderwerp betrokken is uit een bijdrage te leveren in de verdere ontwikkeling van de DeltaDialogues. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de speciale website: www.deltadialogues.com.

Het World Water Forum (www.worldwaterforum5.org) wordt gehouden in Istanbul, Turkije, van 16 - 22 maart 2009.
Het Netherlands Water Partnership (NWP) is ook aanwezig op het Wereld Water Forum.

Meer informatie

Margie Alders
Margie Alders
T +31 (0)24 3284393
E Margie Alders