Gemeente Gaasterlân-Sleat


Beleidsnotitie Recreatie en Toerisme

De notitie genoemd "De diamant van Gaasterland" is op 17 maart 2009 aangeboden aan burgemeester W. Hoornstra. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in zalencentrum "De Treemter" waar voor alle bedrijven en organisaties die op enigerlei wijze betrokken zijn bij recreatie en toerisme waren uitgenodigd. Deze notitie is, in opdracht van de gemeente Gaasterlân-Sleat, opgesteld door mevrouw A. Poelman-Bouma en de heer Jos Bosma, medewerkers van adviesbureau Grontmij/Vandertuuk.

De notitie zal eerst ambtelijk worden beoordeeld en daarna worden behandeld door het college van burgemeester en wethouders. Het college zal de notitie, vergezeld van een aantal strategische keuzes, voorleggen aan de Raad in de vergadering van 26 mei a.s. Tijdens deze vergadering kunt u tijdens het spreekrecht voor burgers nog vragen stellen en opmerkingen plaatsen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met Mia van Houwelingen,

0514-608168 of e-mail m.vanhouwelingen@gaasterlan-sleat.nl. U kunt met het oog op de raadsbehandeling natuurlijk ook de fractieleden van de politieke partijen benaderen.