Gemeente Elburg


Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro voorontwerpbestemmingsplan buitengebied Elburg, Oude Mo- lenweg 13 te Doornspijk
Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Elburg kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de locatie Oude Molenweg 13 te Doornspijk. De locatie ligt in het buitengebied van de gemeente Elburg ten zuidwesten van de kern van Doornspijk. Het bestem- mingsplan voorziet in een uitbreiding van het agrarische bouwperceel ter plaatse en een mogelijkheid voor nevenacti- viteiten in de vorm van een groepsaccommodatie en een ijsmakerij. Het voorontwerp van het bestemmingsplan dat hiervoor wordt gemaakt zal gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentekantoor van Elburg. Publicatie daarover zal op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Vanaf dát moment zal ook een ieder in de gelegenheid worden gesteld een inspraakreactie op het voorontwerp van het be- stemmingsplan kenbaar te maken.
Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Elburg. Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt gemeld dat geen stukken betreffende het voor- nemen ter inzage worden gelegd, dat geen gelegenheid wordt geboden om zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.
Elburg, 17 maart 2009
Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg