Gemeente Boekel


Kunststofafvalzakken nu ook verkrijgbaar bij gemeentehuis

Het Land van Cuijk en Boekel is op 13 februari gestart met de gescheiden inzameling van plastic verpakkingsafval. Vorige week berichtten wij u al dat er na drie weken ruim 5100 kilo plastic verpakkingsafval is ingeleverd. Dat is inmiddels opgelopen tot zo'n 5500 kilo. Dat betekent dat u speciale kunststofafvalzakken nodig heeft om deze hoeveelheden plastic verpakkingsafval te blijven inzamelen. De Plastic Heroes-afvalzakken zijn daarom voortaan ook verkrijgbaar bij het gemeentehuis.

Gratis plastic heroes-afvalzakken

U kunt voortaan bij uw gemeentehuis terecht voor het gratis afhalen van de speciale kunststofafvalzakken. Deze zijn ook nog steeds verkrijgbaar bij de (mini)milieustraten. Maar bent u door uw kunststofafvalzakken heen en heeft u geen plastic verpakkingsafval aan te bieden op de (mini)milieustraat dan kunt u gewoon terecht bij het gemeentehuis voor het afhalen van de Plastic Heroes-afvalzakken. Kijk voor openingstijden van het gemeentehuis op www.boekel.nl.

Inzameling

U kunt uw plastic verpakkingsafval aanbieden bij de milieustraat in Haps en de minimilieustraten in uw gemeente. Voor openingstijden en adressen van de (mini)milieustraten kijkt u op
www.afval.rmb.nl/kunststofinzameling onder het kopje Waar en Wanneer? U kunt ook uw Afvalwijzer raadplegen of bellen met de Afvalinfolijn van het RMB: 0485 - 338 352.