Het grootste aanbod bijzondere treinreizen in Zwitserland

18/03/2009 15:55

Perplex Internetmarketing

Bussum - Maart 2009

P e r s b e r i c h t

Treinreizeninzwitserland.nl - het grootste aanbod bijzondere treinreizen in Zwitserland

Bussum, 17 maart 2009 - Met ingang van 17 maart heeft specialist in bijzondere treinreizen INCENTO een nieuw product aan haar indrukwekkende aanbod toegevoegd. Met de lancering van www.treinreizeninzwitserland.nl mag zij zich in een klap de grootste aanbieder van treinreizen door het prachtige Zwitserse landschap noemen.

De website biedt een uitgebreide keuze in diverse treinreizen verspreid over het hele land. Vanzelfsprekend ontbreken de meest aansprekende treinen als de Glacier Express en de Bernina Express niet. De bezoeker heeft de gelegenheid om op gemakkelijke en efficiënte wijze het aanbod van 21 verschillende reizen te doorzoeken en uiteindelijk een reis naar keuze te selecteren. Mocht het programma aangepast moeten worden of zit de droomreis niet bij het standaard aanbod, dan kan de reis ook op maat samengesteld worden. Bij iedere reis kan de snelle rit (overdag per ICE-trein) vanuit Nederland naar het eerste hotel in Zwitserland (en retour) worden bijgeboekt. Deze sluit perfect aan op elk arrangement.

Duurzaam toerisme

Om voortdurend in te kunnen spelen op actuele ontwikkelingen is bewust gekozen om de reizen uitsluitend via het internet aan te bieden. "Bovendien past het behoedzaam omgaan met grondstoffen bij het milieuvriendelijke reizen per trein", aldus Jos Beltman, Algemeen Directeur van Incento.

"Met de totstandkoming van www.treinreizeninzwitserland.nl is een langgekoesterde wens werkelijkheid geworden. De adembenemende landschappen, de meer dan uitstekende treinverbindingen, de vele bergbanen en de fantastische - veelal panorama - treinen maken van Zwitserland een land dat bij uitstek geschikt is om op deze manier te ontdekken. De unieke samenwerking met Railtour, onze Zwitserse partner, garandeert dat we aan vrijwel iedere reiswens kunnen voldoen en dat de reis altijd tot in de puntjes verzorgd is", vervolgt Beltman.