Dienstenbond CNV

Nieuws

18 maart 2009

Concept voorstellen cao Banden- en Wielen: laat weten wat u ervan vindt

Nadat in februari eerst de leden van CNV Dienstenbond hebben aangegeven welke ideeën er leven voor een nieuwe cao is het nu tijd om u de concept wijzigingsvoorstellen voor te leggen. Wij zijn benieuwd naar wat u ervan vindt. Reageer daarom allen!

Bijgaand treft u de concept wijzigingsvoorstellen van CNV Dienstenbond aan voor een nieuwe cao voor de Banden- en Wielenbranche. Deze zijn tot stand gekomen op basis van ons eigen arbeidsvoorwaardenbeleid en de input van de leden. Graag vernemen wij van u wat u ervan vindt. Heeft u nog aanvullingen en/of opmerkingen? Laat het ons weten!

U ziet dat CNV Dienstenbond in de concept wijzigingsvoorstellen vasthoudt aan 3,5% loonsverhoging. Wij realiseren ons absoluut dat de crisis die momenteel over Nederland waait gevolgen heeft voor veel sectoren waaronder ook de banden- en wielenbranche. Vooralsnog is dit voor CNV Dienstenbond nog geen reden om af te wijken van ons arbeidsvoorwaardenbeleid. Om die reden is op dit punt, net als op de andere punten uit de voorstellenbrief, het arbeidsvoorwaardenbeleid 2009 van CNV Dienstenbond nog steeds leidend.

Graag zie ik uw reactie op onze concept wijzigingsvoorstellen voor 24 maart 2009 retour. Ik realiseer mij dat dit kortdag is, maar daarom is er nu ook de mogelijkheid om per e-mail te reageren: m.denheijer@remove-this.cnvdibo.nl. Mocht u geen e-mail adres hebben dan kunt u natuurlijk ook reageren door het bijgaande reactieformulier ingevuld aan ons terug te zenden. Reageer allen!

Indien u naar aanleiding van deze Info vragen en/of opmerkingen heeft kunt u terecht bij uw cao-onderhandelaar Martijn den Heijer via telefoonnummer 010-2651111 of per e-mail
m.denheijer@remove-this.cnvdibo.nl.