Politie Noord- en Oost Gelderland

Apeldoorn - Auto komt in beek terecht


Een 55-jarige vrouw uit Apeldoorn is dinsdagmiddag 17 maart met haar auto in de beek 'De Grift' terecht gekomen. De vrouw had haar auto op de Vlijtseweg in Apeldoorn niet onder controle waardoor deze in zijn achteruit tegen een hek botste en vervolgens doorschoot om in de beek tot stilstand te komen.


De politie kreeg omstreeks 16:45 uur de melding. De vrouw stond met haar auto geparkeerd op de Vlijtseweg. Zij zette haar automaat in z'n achteruit en reed plotseling met hoge snelheid achteruit. Zij reed tegen de stoeprand, dwars door een hekwerk, over een fietspad en belandde vervolgens in de beek 'De Grift'. De vrouw raakte niet gewond. Haar auto werd uit de beek getakeld.


Apeldoorn - Twee woninginbraken


Tussen maandag en dinsdagochtend 17 maart werd er ingebroken in twee woningen aan de Tenderlaan in Apeldoorn. Er werden onder meer laptops ontvreemd.


In de nacht van maandag op dinsdag 17 maart werd er tussen 00:00 uur en 06:45 uur ingebroken in twee woningen aan de Tenderlaan. De daders kwamen in beide gevallen binnen door een deur te forceren en gingen er onder meer met een laptop vandoor.


Apeldoorn - Twee winkeldieven aangehouden


De politie heeft dinsdag 17 maart twee winkeldieven aangehouden. Beide namen spullen mee zonder deze te betalen en werden buiten de winkel betrapt door agenten.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 10:20 uur een 48-jarige man op het Korianderplein in Apeldoorn. Bekend was dat de man nog aangehouden diende te worden voor een eerder gepleegde winkeldiefstal. Toen agenten de man aanspraken bleken in zijn fietstas diverse boodschappen te zitten die hij kort tevoren gestolen had. De man werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Later op de dag werd een 39-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden voor diefstal van een jas bij een sportwinkel aan de Hoofdstraat. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen haar werd opgemaakt.


Loenen - Man gewond na verbranden snoeiafval


Een 45-jarige man uit Loenen raakte dinsdag 17 maart gewond nadat hij snoeiafval verbrandde op een weiland aan de Bergakkerweg in Loenen.


De man had benzine over het snoeiafval gegoten en stak het aan. Hierdoor kwam er een grote steekvlam vrij waardoor de man gewond raakte aan onder meer zijn gezicht. Hij werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


EINDE BERICHTEN



---- --