Gemeente Oirschot

Tijdelijke afsluiting Oirschotsedijk, verkeershinder Eindhovensedijk op 18 maart

Op woensdag 18 maart is de Oirschotsedijk tussen 10:00 en 13:00 uur afgesloten vanaf het Beatrixkanaal tot vlak voor de A2.

Met hulp van motoragenten, verkeersregelaars en omleidingborden wordt het verkeer omgeleid via de Spottersweg en de Landsardweg. Bovendien is er verkeershinder aan de Eindhovensedijk, met name bij de splitsing Eindhovensedijk Spottersweg.

In verband met de Nationale Boomfeestdag op 18 maart planten kinderen van de basisscholen uit Eindhoven en Oirschot tussen 10:00 en 13:00 uur ruim vierhonderd bomen aan de Eindhovensedijk en Oirschotsedijk. Dit evenement brengt ruim 700 mensen op de been en er worden 15 bussen ingezet. Daarom is de Oirschotsedijk tussen 10.00 en 13.00 uur afgesloten.

Verkeer richting Eindhoven wordt van de Eindhovensedijk omgeleid via de Spottersweg en de Landsardweg naar Eindhoven. De kinderen uit Oirschot stappen uit aan de Eindhovensedijk tussen Erica en de Spottersweg. Houdt u dus rekening met stilstaande bussen. Op de splitsing Eindhovensedijk Spottersweg steken de kinderen, hun begeleiders en genodigden rond het middaguur de Spottersweg over onder begeleiding van verkeersregelaars en motoragenten. U kunt hierdoor vertraging oplopen. Wij verzoeken u vriendelijk de aanwijzingen van de motoragenten, de verkeersregelaars en de omleidingborden op te volgen.