Gemeente Elburg


Goedkeuring wijziging bestemmingsplan Buitengebied Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Gelderland bij besluit van 20 februari 2009, nr. 2009-001602 goedkeuring hebben verleend aan het wijzigingsplan "Bui- tengebied Elburg, wijziging artikel 11 WRO Oude Molenweg 2", ten behoeve van het splitsen van de woonboer- derij in twee woningen.

Het goedkeuringsbesluit en de hierop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 18 maart 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van het gemeentekantoor.

Tegen het besluit tot goedkeuring van de wijziging kunnen belanghebbenden aan wie rederlijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht bij burgemeester en wethouders, gedurende bo- vengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Het goedkeuringsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking tenzij, door degene die bin- nen de beroepstermijn een beroepschrift heeft ingediend tevens, een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. In dat geval wordt de wer- king opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.