Central Point benoemd tot Microsoft GOLD CERTIFIED Partner

18/03/2009 08:43

Central Point Europe BV

Central Point is door Microsoft benoemd tot GOLD CERTIFIED Partner. Het bedrijf speelt hiermee in op de trend om licenties online te bestellen.

Amstelveen, 18 maart 2009 - Central Point is door Microsoft benoemd tot GOLD CERTIFIED Partner. Het bedrijf beschikt hiermee over het hoogste niveau van competentie. Met het partnership speelt de online computerverkoper in op de toenemende vraag om Microsoft licenties bij een online aanbieder te bestellen.

Volgens Sebastiaan Hooft, medeoprichter van Central Point, neemt de online vraag naar software licenties toe. Zowel bij het midden- en kleinbedrijf, als bij grote bedrijven en overheid; "Onze klanten zijn gewend geraakt aan de snelheid en het gemak van het online bestellen van computerproducten, kantoorartikelen en boeken. Zij verwachten nu ook snel en eenvoudig een software licentie te kunnen bestellen. Leveren binnen 24 uur is de norm geworden", aldus Hooft "Samen met Microsoft maken wij dit vanaf nu mogelijk. Onze adviseurs kunnen telefonisch of per e-mail direct de juiste licenties aanbieden en meteen de prijs doorgeven. Ongeacht de complexiteit van de omgeving van de eindgebruiker. De klant kan via iDEAL of creditcard afrekenen of op rekening bestellen. Ons geautomatiseerde systeem zorgt er vervolgens voor dat de licentie binnen 24 uur bij de klant ligt."

Central Point is hard op weg om de Nederlandse software markt te veroveren. In het begin van dit jaar bracht het bedrijf al de 'Central Point License Guide' op de markt; een compleet handboek voor software inkopers, systeembeheerders en financieel directeuren. De License Guide is voor iedere bezoeker gratis te downloaden via www.centralpoint.nl/licenseguide/. Daarnaast is het sinds eind vorig jaar mogelijk om software te kopen en direct te downloaden via http://downloadbare-software.centralpoint.nl/. Tevens heeft Central Point het mogelijk gemaakt om via www.centralpoint.nl/office2007/ en zonder tussenkomst van een adviseur enkele stuks van Microsoft Office 2007 op eenvoudige wijze te selecteren en te bestellen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.centralpoint.nl/