Ingezonden persbericht


t.a.v. de redactie

Sitel dubbel genomineerd voor de NCCA Awards 2009

Eindhoven, 18 maart 2009 - Sitel, wereldwijd marktleider in Business Process Outsourcing (BPO) op het gebied van klant contacten, maakt bekend dat de jury van de Nationale Contact Center Awards 2009 Sitel voor twee Awards heeft genomineerd. Naast de nominatie voor de NCCA Partnership Award is Sitel ook genomineerd voor de NCCA Social Reponibility Award.

Deze beide nominaties onderstrepen de professionaliteit en drive binnen de Sitel organisatie om de partner voorop te stellen en voortdurend beter te willen presteren. En daarnaast het besef en de ambitie om als organisatie ook in Nederland op een sociale en maatschappelijk verantwoordelijke manier te willen functioneren.

De komende week zal Sitel de beide cases op haar vestiging in Eindhoven aan de jury presenteren en nader toelichten zodat de jury een volledig en helder beeld heeft van de gang van zaken bij Sitel en op basis daarvan een afgewogen besluit kan namen.

De winnaars van de Nationale Contact Center Awards 2009 worden bekend gemaakt op het Telecommerce Gala op 22 april aanstaande.

Over Sitel
Sitel is een wereldwijde leider in Business Process Outsourcing (BPO). Het bedrijf voorziet in de behoefte aan customer care en transactieverwerking van klanten met 60.000 werknemers in 27 landen. Sitel levert oplossingen van wereldklasse, vanuit on-shore, nearshore en offshore locaties via ruim 155 vestigingen in Noord Amerika, Zuid Amerika, Europa en Azië. Met de onderscheiden diensten levert het bedrijf haar afnemers strategisch inzicht, schaalgrootte en diversiteit in aanbod voor het beste rendement op hun klant investering. Sitel is een particuliere onderneming met de Canadese Investerings maatschappij Onex Corporation als grootaandeelhouder.

Zie voor nadere informatie www.sitel.com

Sitel heeft in Nederland vestigingen in Eindhoven en Almelo. Sitel is gespecialiseerd in de sectoren 'Finance & Verzekeringen, 'Telecom, Kabel en ISP', Nutsbedrijven en 'Technology & Consumer Electronics'

Voor nadere informatie:

Sitel Nederland: Loek de Wijze, Sales & Marketing Manager, tel. 040- 291.7000,

email loek.dewijze@sitel.com

Effect Communicatie: Tjarko Rookmaker, tel: 023 5470797, tjarko@effect-europr.nl


---- --