Ingezonden persbericht


Persbericht

Unit 4 Agresso biedt onderdak aan eerste ledenvergadering Associatie voor Financiële Professionals ~ Beroepsvereniging voor financieel-administratieve professionals trapt af met workshop 'Slim computerboekhouden' ~

Sliedrecht, 18 maart 2009 - De eerste ledenvergadering van de pas opgerichte beroepsvereniging Associatie voor Financiële Professionals (AFP) wordt vandaag gehouden in het hoofdkantoor van Unit 4 Agresso in Sliedrecht. De vereniging is gericht op financieel-administratief personeel op het niveau BKB, PDB en MBA. De AFP heeft als doel onder meer het profileren van de beroepsgroep en het aanbieden van opleidingen voor de leden.

Na de eerste ledenvergadering vindt meteen de eerste workshop plaats van de AFP, met als thema 'Slim computerboekhouden'. De leden van de AFP zullen samen met praktijkexperts problemen of verbeterpunten op het gebied van computerboekhouden bespreken.

Eén van de bestuursleden van de AFP is Johan Arensman, Directeur van Unit 4 Agresso: "Een beroepsvereniging voor financiële professionals bestond niet, terwijl daar vanuit de markt wel behoefte aan was. We verwachten dat de financiële professional meer op de voorgrond gaat treden en zich beter gaat profileren. Andere beroepsgroepen verkopen zichzelf veel beter, financieel-administratieve professionals hebben op dit gebied nog een inhaalslag te maken."

De AFP streeft naar 5.000 leden, zowel financieel-administratieve professionals in loondienst als zelfstandigen. Leden van de AFP hebben inspraak in de opleidingen die de AFP aanbiedt. De vereniging legt een register aan voor financiële professionals, waarin wordt opgenomen wie welke expertise heeft en aan welke kwaliteitseisen is voldaan.

Meer informatie over AFP is te vinden op: http://www.afp.branchecentrum.nl

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 14 Europese landen, vijf landen buiten Europa en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2008 een omzet van ¤ 394 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Unit 4 Agresso had aan het eind van eind 2008 3.537 medewerkers in dienst. De aandelen worden verhandeld op Euronext Amsterdam (Symbool: U4AGR).

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Unit-4-Agresso/c/384 of contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Freek Janssen
Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Email: freekj@lewispr.com
Web: www.lewispr.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com