Ingezonden persbericht


PERSONALIABERICHT

MSA-ICT benoemt Jeroen den Houdijker tot business controller

Houten, 18 maart 2009 - Jeroen den Houdijker (46) is aangesteld als business controller bij MSA-ICT, ICT-dienstverlener voor het Nederlandse bedrijfsleven en overheidswezen. Den Houdijker is per 2 maart 2009 lid van het managementteam van MSA-ICT en verantwoordelijk voor de financiën en het optimaliseren van de operationele processen binnen het bedrijf.

Voor zijn komst naar MSA-ICT werkte Den Houdijker 23 jaar bij StorageTek, een leverancier van ICT-opslagsystemen die werd overgenomen door SUN Microsystems International. Den Houdijker bekleedde hier verschillende functies, zoals controller, operationeel manager en 2nd user business manager EMEA.

Als business controller zal Den Houdijker, naast de financiële zaken, zich gaan inzetten voor het verbeteren en optimaliseren van de operationele bedrijfsprocessen. MSA-ICT bestaat dit jaar 20 jaar en heeft zich ontwikkeld van een ICT-leverancier voor het MKB naar een bedrijf dat zich toelegt op het persoonlijk ondersteunen van organisaties in het bedrijfsleven en overheidswezen door middel van het adviseren, installeren en beheren van ICT-oplossingen. Zo'n hervorming gaat gepaard met een cultuuromslag en een verandering in de bedrijfsstructuur. Voor de verdere uitbreiding van MSA-ICT zijn de operationele bedrijfsprocessen ook van groot belang. Hierbij kan men denken aan het op tijd rapporteren, corrigeren en sturen van de processen op het gebied van kosten en verkoop per bijvoorbeeld productgroep. Den Houdijker kan bij MSA-ICT de ervaring in groeiprocessen die hij op deed bij zijn oude werkgever inzetten, waarbij hij de zaken vanuit een financieel oogpunt bekijkt.

Den Houdijker: 'Op het moment letten klanten veel kritischer op de uitgaven. Maar kostenbesparing kan ook leiden tot nieuwe mogelijkheden. Zo heeft MSA-ICT het prijs-per-werkplek principe ontwikkeld, waarbij het ICT-beheer en de ICT-kosten vooraf inzichtelijk worden gemaakt. Ik kan me goed vinden in het feit dat mijn nieuwe werkgever op deze manier met oplossingen komt in deze moeilijke economische tijden. Daarnaast heeft MSA-ICT mensen in dienst die van aanpakken houden en daarbij voel ik me thuis.'

Paul Bron, CEO bij MSA-ICT: 'Jeroen is niet alleen goed in cijfers, hij heeft ook veel gevoel voor wat er binnen een bedrijf speelt. Hij heeft visie en is bovendien een echte teamplayer. Hij is dan ook meer dan welkom in ons managementteam.'

Over MSA-ICT
MSA-ICT is een ICT-dienstverlener met meer dan negentien jaar ervaring in het Nederlandse bedrijfsleven en overheidswezen. Met de onderdelen MegaSellers.nl, MSA-ICT Business Services en MSA-ICT Logistic Services helpt het bedrijf organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Voor meer informatie over diensten en producten van MSA-ICT, zie: www.msa-ict.nl.

Voor meer informatie voor de pers
MSA-ICT
Astrid Miltenburg
Vleugelboot 8
3991CL Houten
T 030 6363573
E Astridmiltenburg@msa-ict.nl

Lubbers & De Jong
Margreet Poolman
T 020 4210565
E: <:mailto:margreet>margreet@l-dj.nl