HotelMoment en Pixum starten fotoactie


VIANEN, 20090318 -- HotelMoment lanceert in samenwerking met Pixum een grootse fotoactie, waarbij mensen hun leukste vakantiefoto kunnen insturen en daarmee kans maken op een foto op canvasdoek. Bovendien wint elke deelnemer in ieder geval een gratis megaposter.

Gedurende de actie kan elke deelnemer zijn leukste foto uploaden op www.leukstevakantiefoto.nl. Alle ingezonden foto's worden in een Pixum online album gezet en kunnen via de link www.leukstevakantiefoto.nl/overzicht bekeken worden. Uit alle ingezonden foto's worden de tien leukste foto's gekozen die vervolgens op canvasdoek afgedrukt zullen worden. De actie loopt t/m 29 april 2009.

Unieke code voor gratis megaposter
Na het uploaden van een foto krijgt de deelnemer een e-mail met een unieke code voor een gratis megaposter die hij of zij direct bij Pixum op www.pixum.nl kan bestellen. Op deze manier wint in feite elke deelnemer.

"Wij hechten grote waarde aan onze klanten en daarom doen wij ons uiterste best om steeds weer iets bijzonders aan te bieden", aldus Fy Gadiot, medewerker bij Pixum. "Vakantiegangers komen altijd terug met een reeks mooie herinneringen, vastgelegd als digitale foto's. Een leuke fotowedstrijd samen met HotelMoment als partner is hiervoor dus het ideale middel."

"Het zou zonde zijn om prachtige herinneringen in de vorm van digitale foto's alleen op de harde schijf te laten staan", aldus Claudia Pesch, medewerker van HotelMoment. "Met deze fotoactie willen wij de vakantiegangers inspireren om iets bijzonders met hun foto's te doen, een foto bijvoorbeeld op doek of poster bij Pixum te vereeuwigen."

Succesvolle samenwerking
HotelMoment - de boekingssite voor de leukste hotelarrangementen en voordeligste weekendjes weg - en Pixum - de leidinggevende aanbieder van online fotoservices in Europa - hebben in het verleden al eerder samengewerkt. Daarbij maakten deelnemers kans op een muismat voorzien van een persoonlijke foto. Na deze succesvolle coöperatie is besloten tot bovenstaande actie over te gaan en hopen Pixum en HotelMoment ook in de toekomst samen te werken met speciale foto- en vakantieacties voor hun klanten.

Over Pixum
Pixum (www.pixum.nl) is de leidinggevende, onafhankelijke en veel geprezen aanbieder van online fotoservices in Duitsland en Europa. Naast de mogelijkheid gratis online fotoalbums aan te maken en foto's te delen, biedt Pixum ook goedkope en professionele belichting van digitale foto's op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en fotocadeaus (bijvoorbeeld bekers, puzzels, T-shirts, kaarten, kalenders, fotolijsten en meer). Pixum drukt en belicht uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën.

Over HotelMoment
HotelMoment (www.hotelmoment.nl) is een boekingssite waar de leukste hotelarrangementen en voordeligste weekendjes weg geboekt kunnen worden. Door de spreiding van hotels over Nederland en België is er voor elk wat wils. Daarnaast heeft HotelMoment romantische, actieve, culinaire, stads- en verwenarrangementen samengesteld, dus er kan met recht gezegd worden: `voor elk moment een hotel'.

Foto's met professionele kwalitijt: pixum.nl/online-fotoservice.html
Foto's snel, eenvoudig en goedkoop: pixum.nl/digitaal-foto-afdrukken.html
Origineele cadeaus: pixum.nl/origineel-cadeau.html
Fotoboeken bij Pixum: pixum.nl/fotoboek.html
Pixum Easy-Blog: blog.pixum.nl
pixum @ twitter: twitter.com/Pixum_NL





Ingezonden persbericht