Recht Magazine: juridische zaken voor gewone mensen


Vanaf 24 maart 2009 in de winkel

NIJMEGEN, 20090318 -- Hoe vind je een goede advocaat? Welke rechten heb je als je ontslagen wordt? Wat beweegt een kinderrechter? Of: wat doen ze eigenlijk bij een rechtswinkel? Deze en andere praktische onderwerpen komen aan de orde in Recht Magazine, een gloednieuw magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van het recht. Het blad heeft een hoog human interestgehalte, is toegankelijk, behulpzaam, opiniërend en prikkelend.

Pieter van Megen, hoofdredacteur: "Recht Magazine is het eerste publieksblad dat juridische onderwerpen centraal stelt. Recht is bedoeld om de maatschappij in goede banen te leiden, maar is voor veel mensen moeilijk te begrijpen. Wij willen het recht toegankelijk maken en de mensen achter de regels laten zien. De deurwaarder, de rechter, het slachtoffer van een loverboy, of iemand die vastzat in een Amerikaanse gevangenis. Actuele onderwerpen diepen we uit. En we geven tips, bijvoorbeeld wat je bij ontslag het beste kunt doen."

Uitgever Paul Lemmens is blij met het nieuwe magazine: "Recht Magazine is uniek in zijn soort en wordt precies op het juiste moment geïntroduceerd. Door de economische crisis worden steeds meer mensen geconfronteerd met ingewikkelde justitiële zaken, zoals ontslag en schuldaflossing. Als je hiermee te maken krijgt, is een helpende hand als Recht Magazine gewoon superhandig."

Recht Magazine ligt vanaf 24 maart in de winkels en gaat voor een introductieprijs van 3,95 euro (normale prijs 4,95 euro) over de toonbank. Het magazine verschijnt zes keer per jaar en is 100 pagina's dik. Recht Magazine wordt uitgegeven door F&L Life Publications B.V.

Over F&L Life Publications
F&L Life Publications is onderdeel van F&L Publishing Group B.V., een middelgrote uitgeverij die gevestigd is in Nijmegen. F&L Publishing Group B.V. heeft zes specialisaties: recht, auto's, koken, computers, digitale fotografie en webdesign. Bekende titels zijn Auto Review, koken & genieten, Computer easy, Chip, c't, Chip FOTO-VIDEO digitaal en Photoshop Creative.





Ingezonden persbericht