Ingezonden persbericht


Persbericht - 18 maart 2009

Wereldwijzer start e-mail magazine voor emigranten in spé

Nijmegen, 18 maart 2009 - De populaire reissite Wereldwijzer Reisforums start met een apart e-mail magazine over emigreren. In het magazine verschijnen o.a. interviews, tips, informatie en peilingen voor en door emigranten.

Het nieuwe e-mail magazine over emigreren is onderdeel van de nieuwe site Emigrerenforum.nl, een initiatief van Wereldwijzer. Deze website wordt eind maart gelanceerd, tegelijkertijd met de eerste editie van het nieuwe magazine.

Het e-mail magazine voor emigranten is een logisch nieuw onderdeel van Wereldwijzer Reisforums, waar al veel informatie en discussie te vinden is over wonen en werken in het buitenland. Een aantal landenforums op Wereldwijzer heeft reeds een aparte rubriek over emigreren, waar Nederlandse emigranten graag informatie verstrekken, tips geven en hun verhaal vertellen.

Wereldwijzer leden kunnen zich inschrijven op het e-mail magazine via hun reisaccount op www.wereldwijzer.nl. Niet-leden kunnen zich gratis registreren voor een reisaccount. Tijdens de registratie kan het e-mail magazine voor emigranten worden aangevinkt.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

===================================
Noot voor de redactie,