Ingezonden persbericht


Persinformatie

Lange catwalk met heel veel modellen in Den Bosch
Addy van den Krommenacker sluit feestelijke happening af

Amsterdam, 18 maart ­ Zondag 22 maart marcheren 45 modellen voor 30 modewinkels over een 100 meter lange catwalk in hartje Den Bosch. Als klapstuk sluit couturier Addy van den Krommenacker de feestelijk gebeurtenis af. Het evenement, Bosch Couture, staat in het kader van de opening van de vernieuwde Markt. De bejubelde ontwerper mag ter ere hiervan het beeld van Jheronimus Bosch onthullen. Tevens wordt Addy door Burgemeester Rombouts in het zonnetje gezet voor zijn verdienste aan de stad.

Modeshow
Zondag as. vinden er vier modeshows plaats. De modeshows starten om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Elke show duurt 30 minuten waarin 45 modellen kleding van 30 winkels showen. De laatste show van 16:00 uur wordt door Boschenaar en modeontwerper Addy van den Krommenacker afgesloten. Weer of geen weer de shows vinden hoe dan ook plaatst doordat de catwalk op een prachtige manier van een 'hemel' wordt voorzien.

Producent

Het evenement is een initiatief van de Gemeente Den Bosch en de winkeliersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch. De productie van het evenement ligt in handen van Modellen- en evenementenbureau Favourite PR, events & models. Het bureau verzorgde ondermeer de productie van de Grazia PC Catwalk met een 320 meter lange catwalk en 45 modellen in de PC Hoofstraat in Amsterdam.

Einde Persinformatie, 18 maart 2009