Oproep voor 'hosts' van inspirerende activiteiten op 09.09.09


World Day of Interconnectedness

WOERDEN, 20090318 -- Stel je eens voor... Hoe zou het zijn om een hele dag met elkaar onderlinge verbondenheid te vieren? En daarmee een bijdrage te leveren aan een shift van `Ik' naar `Wij'? Hoe zou het zijn om vanuit die verbondenheid zo veel mogelijk mensen te laten ervaren hoe de wereld óók kan zijn? Een wereld van zichtbaar gemaakte liefde en verbinding? In een vorm die jou het meeste aanspreekt? Het enige wat alle vormen gemeenschappelijk hebben is de intentie: het (laten) ervaren van onderlinge verbondenheid.

Als dragers van dit initiatief zijn we ervan overtuigd dat het een positief verschil maakt als alle prachtige initiatieven die al bestaan in de wereld op één dag in verbinding met elkaar actief zijn en kunnen worden ervaren. En als we dat van elkaar weten worden we er alleen maar blijer van!

Daarom nodigen we je van harte uit om op 9 september 2009 vanaf 9 uur `host' te zijn van een evenement of activiteit in het kader van deze `World Day of Interconnectedness' en De Verandering te Zijn Die Je Wilt Zien in De Wereld - Be The Change -.
Laat het ons weten via info@interconnectedness090909.org en we plaatsen je link gratis op de website ter inspiratie van allen: www.interconnectedness090909.org

Ons verzoek is om deze uitnodiging door te sturen naar mensen met wie jij je verbonden voelt. En hen te vragen datzelfde te doen. En voeg het liefst je eigen ideeën en gedachten er aan toe. Je kunt ook een Engelse versie bij ons opvragen.

Fijn dat je meedoet en we zien ernaar uit je te ontmoeten op één van de activiteiten!

Kernteam 09.09.09,
Carien Everwijn
Henk van Zaanen
Karin Sorbi
Leo Sonneveld
Marjolein Hins
Marlies Pijl
Nanke Lavrijsen