Kieskeurig.nl oprichters lanceren reminder dienst - belangrijkedag.nl


ZEIST, 20090318 -- Onder het motto "don't forget it!" hebben de oprichters van vergelijksite Kieskeurig.nl vandaag de nieuwe site www.belangrijkedag.nl geïntroduceerd.

Henri Hoetink: "Iedereen heeft tegenwoordig al een agenda met daarin alles wat 'moet' zoals (zakelijke) afspraken, de tandarts etc. Aan de andere kant merk je dat juist de dingen die het leven leuk maken of dingen die op een andere manier belangrijk voor je zijn, ontbreken in de agenda van de meeste mensen. Voor deze dingen is belangrijkedag.nl bedoeld."

Belangrijkedag.nl is een gratis reminder service en bestaat momenteel uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel biedt je de mogelijkheid om je gratis te abonneren op voor jou interessante kalenders. Er staan al meer dan 650 kalenders online en er worden dagelijks nieuwe kalenders toegevoegd. Afhankelijk van je interesses is er altijd wel een interessante kalender te vinden, denk hierbij aan concerten, cd- en dvd-releases van je favoriete artiest, de wedstrijden van je favoriete voetbalclub, de uitbetaaldata van de studiefinanciering, nieuwe dvd's die op blu-ray uitkomen en ga zo maar door. Gebruikers kunnen ook zelf kalenders toevoegen aan de site. Een ander belangrijk onderdeel zijn de gezamenlijke kalenders, dit biedt clubs en teams de mogelijkheid om een afgeschermde omgeving te creëren waar ze met behulp van de ingebouwde datumplanner hun eigen gebeurtenissen kunnen plannen en/of presentielijsten kunnen bijhouden. Het laatste onderdeel is een online verjaardagskalender zodat je ook je vrienden en bekenden niet vergeet.

Wanneer en hoe vaak je een reminder ontvangt, bepaal je zelf. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je van verjaardagen 2 dagen van te voren en op de dag zelf een reminder wilt ontvangen en bij concerten van je favoriete artiest zo snel mogelijk op de hoogte wilt worden gebracht. Alle reminders worden samengevoegd in één bericht, zodat je maximaal 1 keer per dag een mail-reminder ontvangt.

De site www.belangrijkedag.nl is een nieuw initiatief van Janet Sellis en Henri Hoetink. In 1999 begonnen zij samen de vergelijksite Kieskeurig.nl en wisten deze uit te bouwen tot de grootste vergelijksite van Nederland. Kieskeurig.nl werd in juli 2006 aan Ilse Media (Sanoma) verkocht.