Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

Virtualisatieworkshop: De informatie, inspiratie en de tools voor uw organisatie

Microsoft en VMware samen op praktijkgerichte, kosteloze virtualisatiebijeenkomst van Inter Access

Datum: woensdag 18 maart 2009 van 14.00 uur tot 17.15 uur Locatie: Finley Het Witte Huis, Loosdrecht
Doelgroep: IT-management/IT-directie/CIO

IT-dienstverlener Inter Access biedt samen met Microsoft en VMware in één middag de informatie, tools en inspiratie om de juiste virtualisatieoplossing voor organisaties te identificeren. Tijdens de bijeenkomst krijgen deelnemers concrete handvatten aangereikt, die hen helpen om virtualisatievraagstukken te beantwoorden. Dit gebeurt onder andere door voorbeelden van ROI-berekeningen. Deelnemers gaan naar huis met praktisch toepasbare informatie, white papers, de laatste stand van zaken op virtualisatiegebied en tips en trucs.

Virtualisatie is een van de componenten in Inter Access' Adaptive IT-portfolio. Hierin wordt visie rond technologische ontwikkelingen in IT-infrastructuur vertaald naar concrete oplossingen en diensten. Deze ondersteunen bedrijven gedurende de gehele levenscyclus: van ontwerp tot en met beheer. Adaptive IT faciliteert zowel het vermogen om te veranderen als een radicale verlaging van kosten.

Programma
13.45 - 14.15 uur Ontvangst
14.15 - 14.45 uur Business Agility & Adaptive IT: het vermogen om te veranderen en tegelijkertijd kosten te besparen 14.45 - 15.45 uur Virtualisatie: het landschap van servervirtualisatie tot applicatievirtualisatie In samenwerking met Microsoft en VMware
15.45 - 16.00 uur Pauze
16.00 - 16.45 uur Individuele ROI-berekening: met een tool berekent Inter Access per deelnemer ter plekke de ROI 16.45-17.15 uur Virtualisatiescan: tips en trucs voor een succesvol vervolg 17.15 uur Netwerkborrel: ervaringen uitwisselen in het informele circuit

Geïnteresseerde CIO's, IT-directeuren en -managers kunnen zich aanmelden via www.ikgavirtualiseren.nl. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

# # #

Over Inter Access
Met ruim 1.100 medewerkers in Nederland en België is Inter Access de IT-dienstverlener voor de ontwikkeling èn het beheer van de informatievoorziening van middelgrote en grotere organisaties in de publieke sector, zorg, handel, industrie en financiële dienstverlening. Met onze kernactiviteiten Consulting, Technology, Solutions en Managed Services bieden we onze klanten integrale IT-oplossingen op basis van standaardcomponenten dan wel op basis van maatwerk, of door de inzet van mensen met hoogwaardige kennis en ervaring. Inter Access kiest bewust voor het toepassen van op standaarden gebaseerde technologie van de toonaangevende leveranciers Microsoft, IBM, Oracle en SAP. Daardoor zijn krachtige partnerships gegroeid en ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen (zie ook http://www.interaccess.nl).