Gemeente Boekel


Spreekrecht voor burgers over Structuurvisie LOG

Voor de landbouwontwikkelingsgebieden is een concept-structuurvisie opgesteld. Deze structuurvisie wordt geagendeerd voor de Commissie Grondgebiedzaken van 18 maart 2009, waarna besluitvorming voorzien is voor de raadsvergadering van 9 april 2009.

In het kader van het spreekrecht voor burgers kan in de commissie Grondgebiedzaken het woord worden gevoerd over de Structuurvisie LOG. Omdat de tijd die daarvoor beschikbaar is, beperkt is, heeft de commissie besloten een extra vergadering te beleggen op dinsdag 10 maart 2009, aanvang 20.00 uur in dorpshuis De Horst, St. Josephplein 14 te Venhorst. In deze vergadering zal alleen het spreekrecht voor burgers op de Structuurvisie LOG aan de orde komen.

De inhoudelijke behandeling van de structuurvisie vindt plaats in de commissievergadering van 18 maart 2009.

Wilt u gebruik maken van het spreekrecht, dan kunt u zich hiervoor aanmelden door uiterlijk maandag 9 maart v.m. telefonisch contact op de nemen met de griffie, telefoonnummer 0492 326807 (Cathalijn Savelkoul) of een mailbericht te sturen naar griffie@boekel.nl

Wilt u stukken inzien?

Op de www.boekel.nl vindt u onder Actueel->Projecten->LOG de concept-structuurvisie en de inspraaknota waarin wij aangeven hoe wij met de inspraakreacties uit de eerdere fase zijn omgegaan. U kunt hiervoor ook terecht in de bibliotheek.