Provincie Zuid-Holland

TOERITTEN N 206 NAAR N 444 UITERLIJK 18 MAART OPEN

Uiterlijk 18 maart aanstaande gaan de toeritten van de N 206 op de N 444 weer open. In juni, na het Keukenhofseizoen, vinden de afrondende werkzaamheden plaats.

Tijdens de laatste werkzaamheden in het weekend van 6 - 9 maart zijn de onderlagen van het asfalt op de botonde van de N 444 aangebracht. Om de bovenste laag asfalt (deklaag) goed te laten hechten aan de onderlaag, is een dag- en nachttemperatuur van minimaal 10 graden nodig. Omdat die temperatuur steeds niet wordt gehaald, kan de deklaag voorlopig niet worden aangebracht. Tijdens het drukke Keukenhofseizoen dat half maart begint, is het niet wenselijk dat er nog gewerkt wordt op de weg. Daarom wacht de provincie tot juni met het aanbrengen van de laatste laag asfalt en de definitieve belijning.

Om de weg wel open te stellen voor verkeer is besloten het verkeer tot juni over de onderlaag te laten rijden. Uiterlijk 18 maart wordt de tijdelijke belijning aangebracht op de onderlaag en de toeritten van de N 206, waarna de hele weg inclusief toeritten, open kan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de provincie Zuid-Holland via n444@pzh.nl.

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 - 441 7240