Tweede druk psycho-thriller van seksuologe


Schrijfster Alex de Villeneuve komt voor boekpromotie over uit Cyprus

CYPRUS, 20090310 -- Van de schokkende psychologische thriller Schaduw van de ziel, die in december uitkwam, ligt alweer de tweede druk in de winkel. Inmiddels is duidelijk geworden wat de lezers raakt in deze spannende roman: het autobiografische karakter. ?Maar ik ga niet verklappen welk deel ikzelf heb meegemaakt en welk deel is verzonnen,? verklaart desgevraagd de schrijfster vanuit Cyprus, waar zij heden ten dage domicilie houdt. Ze bedient zich van het pseudoniem Alex de Villeneuve. Haar wortels liggen in Den Haag. Tijdens haar werk als psychotherapeute en seksuologe raakte ze gebiologeerd door de schaduwzijde van de mens.

Ingetogen maar in krachtige bewoordingen vertelt Schaduw van de ziel het verhaal van Amy, een succesvol psychologe, moeder van twee kinderen. Zij draagt echter een duister verleden met zich mee en heeft daar nachtmerries over. Een hoofdrol daarin is weggelegd voor het mysterieuze kindertehuis waarin Amy geplaatst werd na de scheiding van haar ouders.

Op veler verzoek komt Alex de Villeneuve binnenkort ter promotionele ondersteuning van haar boek naar Nederland.

Schaduw van de ziel verschijnt bij GigaBoek en is verkrijgbaar in elke boekhandel of via www.gigaboek.nl/content/schaduw/boekinfo.htm.

ISBN 978 90 8548 2093 - paperback 278 p. - ¤ 17,50