Ingezonden persbericht


Persbericht Hilversum, 19 maart 2009

INNOVATIEVE 'TWO SOME'BH BIJ HUNKEMÖLLER

Vanaf 12 maart is er bij Hunkemöller een speciale bh te verkrijgen, de 'Two Some'. De bh is ontworpen door Patricia Vernooij, die hiermee afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven. De cups van de bh bestaan uit 2 delen die over elkaar heen kunnen schuiven, waardoor de cups zich aan de grootte van de borsten aanpassen. Hiermee wordt het alom bekende probleem van het vinden van de juiste maat bh opgelost.

Maatprobleem
Voor vrouwen die geen standaard cupmaat hebben, bijvoorbeeld bij verschillende borstgrootte of wanneer de maat tussen twee standaard maten inzit, is het vaak lastig om een goede passende bh te vinden. Maar ook tijdens zwangerschappen kan de borstmaat erg veranderen. Dit probleem heeft Patricia Vernooij onderzocht en opgelost met een zeer innovatieve bh, de Two Some. De twee schouderbandjes van deze bh kunnen onafhankelijk van elkaar worden versteld waardoor de cup, die uit twee delen bestaat, kan worden aangepast aan de grote van de borst. Hoe voller de borsten des te verder de twee cupdelen uit elkaar staan. Door middel van deze methode past de bh altijd.

Trendy
De bh is niet alleen zeer functioneel maar biedt ook veel stylingopties. De twee delen van de cups kunnen uit verschillende materialen en kleuren bestaan, ook de twee schouderbandjes bieden veel mogelijkheden qua trends en mode.

Hunkemöller
De lingerieretailer streeft altijd naar het aanbieden van een zo breed mogelijk assortiment met een zo breed mogelijk maatbereik. Omdat de Two Some bh een uitbreiding van het huidige maatbereik betekent heeft Hunkemöller besloten de bh op te nemen in haar collectie. Vanaf 12 maart is de Two Some te verkrijgen in cupmaten B t/m D. (Prijs: ¤24,99) Kijk op www.hunkemoller.nl voor de verkooppunten.

Hunkemöller en Maxeda
Hunkemöller, opgericht in 1886, is onderdeel van Maxeda, de grootste non-foodketen van Nederland. Hunkemöller heeft circa 2.600 medewerkers en vierhonderd winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland, Polen en Sint-Maarten. Hunkemöller is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen en Duitsland. Hunkemöller blijft vooruit kijken en gaat door met de internationale expansie ook in de vorm van International Franchise. www.hunkemoller.com

Noot voor de redactie/