Trots op Nederland

Nieuws

TrotsopNederland Nieuw in Heerlen!

Voor het eerst is TrotsopNederland in een gemeente vertegenwoordigd. De oprichting van TrotsopNederland gemeente Heerlen door de Kieskring Limburg een feit. Het bestuur bestaat uit mensen zonder én met politieke ervaring. Allen delen de wil om de kloof tussen de burger en de politiek in Heerlen te dichten. Hiervoor zullen zij het komende jaar hard werken en samen met de Heerlenaren zoeken naar oplossingen.

Wie?
De bestuursleden: naast Voorzitter (en oud-generaal) Paul Sonnenschein vertegenwoordigen Tom Ruhs, Erik Groothedde, Melani Burchartz, Jos Kuijpers en Sebastiaan Vliegen TrotsopNederland in Heerlen. Enkele bestuursleden hebben politieke ervaring binnen landelijke politieke partijen. De anderen hebben geen politiek verleden. Ondernemers zijn vertegenwoordigd alsmede een medewerker in de zorg, een student en gepensioneerden.

Hoe?
De wijze waarop zij aan de slag gaan om na de
gemeenteraadsverkiezingen 2010 in Heerlen de grootste partij te worden, is kenmerkend voor TrotsopNederland. Voorzitter Sonnenschein: "Wij geloven in de daadkracht van Rita Verdonk. Wij geloven in onze daadkracht en boven alles geloven wij in de daadkracht van de Heerlenaren. Het is tijd voor verandering!"

Wat?
Over wat de afdeling wil bereiken, is de oud-generaal duidelijk: "Wij komen met oplossingen, misschien wel met uw oplossing. Wij werken direct, duidelijk en daadkrachtig. Wij draaien niet om de hete brij heen. Wij maken keuzes, ook als dit tegen het zere been van de gevestigde partijen is!"
De gevestigde orde heeft voldoende tijd gehad om iets te kunnen betekenen voor onze stad. Nu nemen wij het stokje over! Het komende jaar zet de afdeling zich in om het vertrouwen van de Heerlenaren te verdienen. Voor alle Heerlenaren is het een kans om het politiek klimaat te veranderen.