RTL Group

Presentatoren Ruud de Wild.nl bemachtigen gastrol in GTST

Zomaar een gewone middag in Meerdijk: Lorena staat achter de bar van De Koning en cafégasten genieten van hun drankje. Totdat de deur opengaat en drie opvallende bezoekers het café binnen stappen. Q-music dj Ruud de Wild, sidekick Jeroen Kijk in de Vegte en producer Martijn Zuurveen hebben een felbegeerde gastrol weten te bemachtigen in de populairste en langstlopende RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden. In de aflevering van donderdag 19 maart is te zien hoe zij in hun cameo-rol plaatsnemen aan de beroemde bar van café De Koning en een bijzondere bestelling plaatsen.

Het idee om een gastrol te bemachtigen ontstond bij de djs op de vroege ochtend tijdens de radio-uitzending van Ruuddewild.nl. Tijdens een aantal telefoontjes, die live in de uitzending werden gevoerd, met actrices Gigi Ravelli en Lieke van Lexmond en Uitvoerend Producent Kennard Bos, wisten Ruud, Jeroen en Martijn hen te overtuigen van hun acteertalent.

Uitzending RTL 4, donderdag 19 maart tussen 20.00 en 20.30 uur.

gtst.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718971 of via eva.peters@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, tel: 035 - 6718 553 of mediadocumentatie@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.