ROC Friese Poort Deelnemers ROC Friese Poort organiseren benefietconcert in Dokkum Donderdag 19 maart a.s. organiseert een groep deelnemers van ROC Friese Poort een benefietconcert in het Colosseum in Dokkum. De openingsband is het Bopville Trio, een rockabilly formatie uit Friesland. Daarna komt Miss November op het podium. Deze rockband speelt energieke rock met een eigen sound en een eigen repertoire. De laatste band die optreedt is Boni-F, een bekende Dokkumer band, die in haar naam een link heeft gezocht met Bonifatius. Boni-F speelt gouwe-ouwen in een eigentijds jasje. Tussen de optredens van de bands door draait DJ Leo zijn muziek. De avond begint om 20.30 uur.

Het concert is één van de vele acties die de deelnemers organiseren in het kader van een World Servants-project. Een groep van 30 deelnemers en docenten van ROC Friese Poort vertrekt op 10 juli naar Jasinja in Oekraïne om daar gedurende drie weken aan een school te bouwen. ROC Friese Poort werkt voor dat project samen met World Servants uit Wolvega. De spelende bands, de DJ en het Colosseum werken geheel belangeloos aan deze avond mee.

Kaarten voor het benefietconcert zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Videoland, Boterstraat 2 in Dokkum, bij ROC Friese Poort aan de Birdaarderstraatweg 125 in Dokkum en bij het Colosseum aan de Hogedijken 18-2 in Dokkum. In de voorverkoop kosten de kaart EUR 5,-- en op de avond van het concert aan de zaal EUR 7,50.

World Servants is een christelijke organisatie die jaarlijks ruim 30 bouwprojecten in ontwikkelingslanden voor jongeren organiseert. Hun motto is "Bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander". Dit motto wordt door deelnemers van ROC Friese Poort van harte onderschreven.