Revolutie onlineservices. Digitale juridische bescherming van ideeën.

19/03/2009 09:30

CC Proof

Amsterdam, 19 maart 2009

'Onder de warme douche'

De beste ideeën ontstaan onder de warme douche. Maar dan?

Zorg jouw idee, format, concept of liedje niet wordt gepikt!

Iedereen heeft wel eens een moment gehad dat je dacht het gouden idee te hebben, een idee waar je wellicht de wereld mee kunt veroveren. Veel mensen laten het idee voor wat het is en gaan door met hun dagelijkse werkzaamheden. Anderen laten de 'geboortedatum' van hun idee vastleggen. Zodat je in de toekomst, bij een eventueel geschil, een sterk bewijsstuk in handen hebt.

Tegenwoordig kun je je idee o.a. laten beschermen bij de Belastingdienst, een advocaat of de notaris. Hier gaat echter vaak veel geld en tijd in zitten. Juist in deze periode is er sterk de behoefte aan innovatie. Het registreren van de 'geboortedatum' van je idee moet gemakkelijker en goedkoper kunnen.

CC Proof is een nieuwe onlineservice die hiervoor de oplossing biedt. Het online deponeren van al je verschillende ideeën, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Voor slechts 75,- euro per jaar kun je maar liefst 10 ideeën deponeren.

Daarnaast biedt CC Proof nog een ander uniek voordeel. Want een idee is pas waardevol als het ook daadwerkelijk aan de man gebracht wordt en geld gaat opleveren. Daarom biedt CC Proof de mogelijkheid om je idee in de arena te plaatsen. Zodat de skyboxholders waardevolle ideeën kunnen uitkiezen om mee te gaan werken. Indien je idee toch liever geheim houdt is er de mogelijkheid om je idee veilig in de kluis op te bergen.

Indien de skyboxholders jouw idee uitkiezen, kun je eventueel bij onze ambassadeurs terecht voor advies. Hoeveel is jouw idee waard en wat kun je er bij een eventuele licentie of overdracht voor vragen? Voor juridische vragen kun je uiteraard terecht bij de affiliates. Dat zijn gerenommeerde advocatenkantoren en of merkenbureaus. Zoals bijvoorbeeld Bousie advocaten, Croon Davidovich advocaten (bekend van o.a. ex-directeur Pictoright voorheen Beeldrecht mr. Cees Berendsen) en Bartels advocaten.

Kortom niets staat je meer in de weg om een goed idee op zondagochtend te registeren.

Denk daarbij aan ontwerpen, formats, software, websites, concepts, prototypes, uitvindingen, procédées, foto's, recepten, maquettes, melodieën, slagzinnen, documenten en overeenkomsten.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.ccproof.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,