Zorgverzekerden van Achmea verzekerd van hoge kwaliteit hoorzorg

19/03/2009 12:09

Beter Horen

Zorgverzekerden van Achmea verzekerd van hoge kwaliteit hoorzorg

Hoorspecialist Beter Horen aangewezen als preferred supplier

Doesburg, Maart 2009

In 2009 en 2010 is Beter Horen de preferred supplier van de zorgverzekeraars van Achmea - o.m. Zilveren Kruis Achmea en Groene Land Achmea - op het gebied van hooroplossingen. Beter Horen is met 200 verkooplocaties en meer dan 600 gediplomeerde medewerkers de grootste audicienketen van Nederland.

Erwin Keizer, Zorginkoper van Achmea, over de keuze: "Voor ons was, naast de sterk concurrerende prijzen, vooral de kwaliteit doorslaggevend. Beter Horen levert alleen A-merken, heeft hoog opgeleide audiciens en biedt uitstekende service. Een voorbeeld hiervan is het uitgebreide nazorgtraject. Voor een verzekeraar is het uit kostenoogpunt natuurlijk ook heel belangrijk dat er direct kwaliteit geleverd wordt."

Voordelen voor de verzekerden zijn verder de omvang van de keten waardoor er geen wachtlijsten zijn en er altijd een vestiging in de buurt is. Ook zullen er regelmatig exclusieve acties op touw gezet worden, te beginnen met een actie gericht op preventie. Achmea zorgverzekerden ontvangen korting op standaard gehoorbeschermers en maar liefst 15% korting op op maat gemaakte gehoorbescherming.

END

Contactpersoon Beter Horen:

Simone Bongers

Leigraafseweg 8

6983 BP Doesburg

Tel. 0313-485555

simone.bongers@amplifon.com

Over Beter Horen:

Met ruim 200 verkooppunten in Nederland is Beter Horen de grootste audicienketen van Nederland. Beter Horen maakt sinds 2001 deel uit van de internationaal opererende Amplifon-groep. Beter Horen kenmerkt zich door topkwaliteit hoorzorg, die toegankelijk is voor iedereen. Die kwaliteit wordt gegarandeerd door ISO- en STAR-certificaten.

Kijk voor meer informatie op: www.beterhoren.nl.

Naast het leveren van hooroplossingen om gehoorproblemen op te lossen is Beter Horen ook actief op het gebied van preventie. In 2008 heeft Beter Horen de Pluggerz op de markt gebracht. Speciaal ontwikkeld om jongeren bewust te maken van de mogelijkheden die er zijn om de kans op gehoorschade te verkleinen tijdens het uitgaan. Pluggerz zijn comfortabel, herbruikbaar en zorgen voor een doeltreffende bescherming tegen hard geluid.





http://www.beterhoren.nl