Warchild


Slapend sparen voor War Child
19 maart 2009 -
Vakantiepark De Zanding in Otterlo heeft een hele originele manier bedacht om geld in te zamelen voor War Child. Het enige wat ze nodig hebben, is de hulp van slapende kinderen. Zij doneren namelijk voor elk kind dat bij hen komt overnachten EUR 1,- per nacht aan War Child. Er moeten heel wat kinderen komen slapen, want het doel is om EUR 50.000,- op te halen voor een project van War Child in Sierra Leone.

Gastheer Erik van der Linden: "Op ons vakantiepark doen we alles om kinderen en natuurlijk ook hun (groot)ouders te vermaken. Je kunt hier zwemmen, klimmen, kanoën, vissen, trampoline springen, sporten, spelen... alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie. Wij vinden het dan een hele mooie gedachte dat we tegelijkertijd ook kinderen kunnen helpen die het een stuk minder getroffen hebben. En om vakantie vierende kinderen op een speelse wijze te betrekken bij het goede werk van War Child, hebben wij ook onderdelen van hun spelprogramma's opgenomen in ons recreatieprogramma".

Extra informatie
Deze donatie aan War Child van 1 euro per kind per overnachting geldt voor elke online boeking via de website www.zanding.nl. Om deze actie extra kracht bij te zetten, hoeven de (groot)ouders geen verblijfskosten te betalen voor kinderen tot 16 jaar en krijgen deze kinderen gratis kortingvouchers voor attracties in de buurt zoals Burgers' Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en Apenheul.

Kom dus allemaal slapen bij De Zanding en zorg dat het streefbedrag van 50.00 wordt gehaald!