Warchild


Benefietconcert in Katwijk
19 maart 2009 - Emotie, tranen en bewondering. Dat waren volgens de organisatoren de drie ingrediënten van het benefietconcert voor War Child dat op 13 maart in Katwijk plaatsvond.

Leden van jongerencentrum de Boemerang uit Katwijk hadden een idee. Ze wilden een benefietconcert organiseren met livemuziek. Tijdens deze avond zouden er allemaal nummers gezongen worden die bij de thema's oorlog, onderdrukking, hoop en vrede hoorden. Daarnaast wilden ze geld ophalen voor War Child.

Zo gezegd, zo gedaan. Op vrijdagavond 13 maart vond het benefietconcert plaats. Een groot aantal artiesten kreeg deze avond de uitverkochte zaal plat. Door de sfeer en de geweldig uitgevoerde nummers heeft het publiek kunnen genieten van unieke optredens. En dat het goed was, bleek wel uit de staande ovatie die de artiesten achteraf kregen.

De reacties vanuit het publiek waren erg positief: `Geweldig wat die jongens doen', `Volgend jaar weer' en `Ik heb zitten janken'. Het concert heeft maar liefst EUR2500,- opgebracht. Deze donatie gaat helemaal naar War Child.

Voor meer informatie en foto's, ga naar www.deboemerang.org