Gemeente Dronten


19-03-2009

Website Informatiecentrum Veluwerandmeren

Onder grote belangstelling is vrijdagmorgen 13 maart de nieuwe website van het Informatiecentrum Veluwerandmeren gelanceerd. De eer was aan wethouder Koning van de gemeente Dronten en de heer Van Olst, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Informatiecentrum Veluwerandmeren. Met een druk op de knop activeerden zij de nieuwe website.

De nieuwe website www.infoveluwerandmeren, is gebouwd door een vrijwilliger, Hardie Boeve uit Nunspeet. De website is uitnodigend en gebruiksvriendelijk en heeft een frisse uitstraling die past bij het Informatiecentrum. In één oogopslag krijgt de bezoeker een goed overzicht van de mogelijkheden in en rond het Informatiecentrum.

Behalve allerlei praktische zaken staan op de website regelmatig nieuwtjes en wetenswaardigheden. Nieuw is ook de activiteitenkalender. Komend recreatieseizoen organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren regelmatig publieksactiviteiten en is er iedere maand een nieuwe wisseltentoonstelling. Op de website kunt u hier alles over lezen.