Gemeente Alphen aan den Rijn

digitale informatiezuil VVV Groene Hart geopend

Eerste digitale informatiezuil VVV Groene Hart geopend

De eerste informatiezuil in het Groene Hart werd vanochtend onthuld door wethouder Robert Blom en directeur Hans Broekmeulen van Groene Hart Toeristisch Bureau. Sinds vanmorgen prijkt de gebruiksvriendelijke zuil in het stadhuis van Alphen aan den Rijn.

De zuil geeft informatie en tips aan recreanten en toeristen over restaurants, hotels, campings en verhuurbedrijven. Op deze manier krijgt de bezoeker op een aantrekkelijke en toegankelijke manier informatie over de stad, de evenementen en het buitengebied. Daarnaast kan de gebruiker ook informatie inwinnen over de gemeente Alphen aan den Rijn. Op dit moment werken 16 partners mee waaronder verschillende hotels, restaurants en verhuurbedrijven, van wie je direct informatie kan inwinnen. De zuil heeft een telefoontoestel en e-mailservice om direct te reserveren of een afspraak te maken. De gewenste informatie kan de gebruiker printen en meenemen.

De vestiging van het oude VVV-kantoor in Alphen aan den Rijn sloot op
1 januari 2008 haar deuren. Om inwoners en bezoekers van de stad toegang te geven tot recreatieve en toeristische informatie koos de gemeente Alphen aan den Rijn en Groene Hart Toeristisch Bureau (voorheen VVV Groene Hart) voor een digitale informatiezuil. De eerste in het Groene Hart.

De VVV-zuil is altijd beschikbaar op de momenten dat de toegangsdeuren tot het stadhuis open zijn. Dit is op werkdagen van 07.00 uur tot 22.00 uur. En op zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag is het stadhuis gesloten.

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 0900 - 481 11 11

Fax: (0172) 46 55 64

gemeente@alphenaandenrijn.nl

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn