Gemeente Nuenen


Regionaal koopstromenonderzoek - brief van Multiscope

Het SRE laat in de periode februari-maart een regionaal koopstromenonderzoek uitvoeren onder inwoners van de 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant (voor meer informatie over het koopstromenonderzoek zie: http://www.sre.nl onder 'economie' en 'actueel'). De gegevens voor dit onderzoek worden door onderzoeksbureau Multiscope verzameld. Het kan zijn dat u de afgelopen dagen een brief van hen hebt ontvangen met het verzoek deel te nemen aan dit onderzoek.

Nu bereiken ons berichten dat er door deze mailing onduidelijkheden zijn ontstaan over de aard van het onderzoek en de betrouwbaarheid. We willen daar het volgende over mededelen: het onderzoek is inderdaad in opdracht van het SRE en uw gegevens zullen betrouwbaar worden behandeld en alleen voor dit onderzoek gebruikt worden.

Wij waarderen iedere deelname aan het onderzoek, zodat we een goed eindproduct kunnen presenteren over het koopgedrag van inwoners in het SRE-gebied.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Multiscope en vragen naar Eelco Markesteyn, telefoon: 073-6212122, eelco@multiscope.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname aan het onderzoek!