Gemeente Leidschendam-Voorburg


Veiligheid

Malafide advertentieverkopers aan het werk

19 maart 2009 - Er zijn op dit moment malafide advertentieverkopers aan het werk. Zij proberen telefonisch advertenties te verkopen voor een uitgave van de gemeente. Zij zijn spaarzaam in hun informatie en willen niet teruggebeld worden. Omdat zij geen contactgegevens achterlaten, is het niet te achterhalen voor wie ze werken.

De gemeente is op dit moment samen met uitgeverij Lokaal Totaal bezig met de voorbereiding voor de papieren gemeentegids. De advertentieverkopers van Lokaal Totaal kunnen zich identificeren en kunnen u correcte contactgegevens doorgeven. Voor vragen over de advertentieverkoop voor de papieren gemeentegids, kunt u contact opnemen met de afdeling Sales Support van Lokaal Totaal via telefoonnummer (040) 264 2314.

Er is ook een website die gemeentegids.nl heet. Maar de uitgever daarvan, Mediavisiononline, is op dit moment niet bezig met telefonische advertentieverkoop.

Als u als ondernemer overlast ondervindt van de malafide verkopers dan kunt u dat melden bij de Kamer van Koophandel of bij het Steunpunt Acquisitie Fraude via www.fraudemeldpunt.nl.