Ruben Lenten - NL's extreemste kiteboarder in nieuwe tv-serie

19/03/2009 18:33

Red Bull Nederland BV

Amsterdam, 19 maart 2009 - King of the Air, Master of Extreme, het Noord-wijkse strandjongetje dat op zijn 17e surflegende Robbie Naish versloeg.

Ruben Lenten (20) verlegt keer op keer de grenzen van zijn extreme sport. Nu met de nieuwe tv-serie On the Loose waarin hij je meeneemt in de radicale wereld van het professionele kiteboarden.

Samen met 's werelds beste kiteboarders (zoals best buddy en vijfvoudig wereldkampioen Aaron Hadlow) reist Ruben af naar de meest extreme en mystieke kiteboardspots van onze planeet. Onderweg met maar een missie; grenzen verleggen. Nog hoger, harder, sneller, sicker, mooier en extremer.

Waarbij Ruben ons ook kennis laten maken met het waanzinnige leven van een pro, de lifestyle, het wereldcircus, de parties, de babes en de avonturen van kampioenen On The Loose.

On The Loose is vanaf april te zien op 101.tv. Erik Koehoorn van 101 vertelt hoe goed de serie bij de zender past. Jong en rauw met een onstuitbare hang naar avontuur. Living on the edge op een positieve manier, wars van het establishment met je vrienden mooie tv maken. Eigenlijk zoals 101 al jaren doet....

Kun je niet wachten tot april? De eerste episode "From Holland to Cape Town" is vanaf vandaag al te zien op: www.ontheloose.tv

Ride Hard!

Peace, Ruben

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.ontheloose.tv