Gemeente Binnenmaas

College bezoekt Wijk van je Leven

Op dinsdag 17 maart 2009 bracht het voltallige college van burgemeester en wethouders van gemeente Binnenmaas een bezoek aan de Wijk van je Leven in Puttershoek. Het was een geslaagd bezoek. De vertegenwoordigers van de betrokken partijen (Trivalent, Sabina van Egmont, Filadelfia, COKD, Hoekse Waards Landschap en de Maashoek) waren ook bij het bezoek aanwezig. Zij hebben op en rondom de bouwplaats iets van hun activiteiten laten zien.

Het realiseren van de Wijk van je Leven is één van de speerpunten van het collegeprogramma van Binnenmaas. Het bezoek aan de Wijk van je Leven geeft het college inzicht in de ontwikkelingen in het project en de voortgang van de bouw. Bovendien kunnen er ervaringen worden uitgewisseld die men in de verschillende bouwdelen heeft ondervonden.

Het college van Binnenmaas hecht grote waarde aan een goed contact met het lokale bedrijfsleven en wil daarom regelmatig een bedrijf of project in de gemeente bezoeken. Hiermee wil het college de band met de inwoners en met vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld versterken.

College Binnenmaas met Nico de Pijper (directeur Trivalent)

Het college van gemeente Binnenmaas met Nico de Pijper (directeur Trivalent)