Jumbo supermarkten


Veghel, 11 maart 2009


-Persbericht-

Jumbo Den Dungen geheel vernieuwd

Jumbo Den Dungen wordt ingrijpend vernieuwd. De feestelijke heropening van de winkel is op donderdag 19 maart om 8.00 uur. De eerste honderd klanten krijgen ter gelegenheid hiervan een gratis bos bloemen mee. Van donderdag 19 maart tot en met zaterdag 21 maart krijgen klanten bij besteding vanaf 25 euro een gratis appeltaartje.

Om het filiaal aan de Maaskantje klaar te maken voor de modernisering, is de winkel vanaf zaterdagmiddag 14 maart enkele dagen gesloten. In een paar dagen tijd worden met name de versafdelingen van Jumbo Den Dungen op de schop genomen. Het resultaat zal zijn dat dit filiaal prachtige ruime versafdelingen krijgt, waar de klanten een uitgebreide keuze hebben uit een zeer breed versassortiment. Het gaat zowel om vlees, groenten en brood. Daarnaast komt er ook een nieuwe bloemenafdeling en wordt de servicebalie in een fraai nieuw jasje gestoken.

Volgens filiaalhouder Arno van Rijswijk kan Jumbo Den Dungen na de verbouwing de klanten nog beter van dienst zijn. ''In alle opzichten kunnen we in de vernieuwde winkel laten zien dat we de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen bieden en daarnaast de beste service en het grootste assortiment hebben. Bovendien kunnen de klanten op onze nieuwe versafdeling ervaren dat we het best in vers zijn,'' aldus Van Rijswijk.

Jumbo Supermarkten
Het familiebedrijf Jumbo heeft op dit moment 120 winkels waarvan 88 filialen en 32 franchisevestigingen met ruim 16.000 medewerkers. Vorig jaar ontving Jumbo voor de 2e keer de prijs voor Meest klantvriendelijke bedrijf. Kort daarna werd Jumbo verkozen tot Beste Supermarktketen van Nederland. Onlangs kwam Jumbo voor de 12e keer als beste uit de bus in het kerstrapport van GfK.


Noot voor de redactie -