Ingezonden persbericht


Persbericht
maart 2009

HoMedics® presenteert nieuwe trend in thuismassage

DAGELIJKS THUIS RELAXEN

Er is goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar dagelijkse ontspanning. De massageapparatuur van het Amerikaanse bedrijf HoMedics® is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Dankzij een uniek patent zijn deze apparaten de enige ter wereld die Shiatsu massage mogelijk maken zonder menselijke handen. Dit betekent dat men op ieder moment kan genieten van diepgaande spiermassage in de eigen omgeving. De apparatuur sluit goed aan bij de groeiende belangstelling voor een goede verzorging van lichaam en geest.

Niet alleen zware economische tijden, maar ook dagelijkse beslommeringen kunnen leiden tot spanning op spieren en gewrichten. Steeds meer mensen in Nederland bezoeken een wellnesscentrum of massagesalon om die spanning en vermoeidheid te lijf te gaan. Shiatsu massage is een traditionele Japanse techniek waarbij met de vingertoppen druk wordt uitgeoefend voor een ontspannende en heilzame werking. Een dagelijkse massage van 15 tot 20 minuten volstaat voor een optimale reactie van het lichaam. Met de apparatuur van HoMedics® wordt dit mogelijk gemaakt zonder veel tijd en geld kwijt te zijn.

Warmtekussen en minimasseur

Een goed voorbeeld van thuismassage is het warmtekussen van Homedics®. Dit unieke kussen is uitgerust met een hoogtechnologisch draaiend massagemechanisme dat een gerichte shiatsumassage in de nek, schouders of rug geeft. Het ingebouwde verwarmingsmechanisme helpt stijfheid en spanningen te verlichten. Zo wordt een einde gemaakt aan stress, slapeloosheid, hartkloppingen, stijfheid en spanning in al haar vormen.

Voor onderweg is er de 'Atom' minimasseur van Homedics®, een driekoppige massageapparaat in handformaat op batterijen. De massageknoppen zijn ludiek verlicht en het apparaatje is in vier verschillende metallic kleuren verkrijgbaar: rood, blauw, roze en groen. Deze compacte vibrerende masseur is een leuke gadget en geschikt als klein cadeautje.

Homedics® producten zijn verkrijgbaar bij BCC, Mediamarkt, Saturn en de Makro. Het shiatsu warmtekussen (SP-10H) kost 74,90 euro
Het compacte vibrerende massageapparaat (Atom PM-35) kost 14,90 euro

Voor meer informatie: www.homedics.nl

Einde persbericht_________________________________________________



Ingezonden persbericht