Ingezonden persbericht

De Boer sluit meerjarenovereenkomst met Rabobank Alkmaar Culinair Plaza

Alkmaar, 19 maart 2009 - De Boer, leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, heeft een meerjarenovereenkomst gesloten met de Junior Kamer Alkmaar voor het bekende culinaire festival http://www.alkmaarculinairplaza.nl/index.php?category=homepage Rabobank Alkmaar Culinair Plaza (ACP), dat plaatsvindt op 11, 12 en 13 september 2009. Hiermee is het evenement ook de komende jaren verzekerd van de hoogwaardige, stijlvolle tenten van De Boer.

De Boer en het culinaire evenement zijn geen onbekenden voor elkaar. Al vanaf het eerste uur is De Boer bij het evenement betrokken. Dit jaar wordt het historische Waagplein in Alkmaar voor de 18de maal omgetoverd tot een stijlvol tentendorp. Het evenement vindt plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september.

"De medewerkers van De Boer zien er ieder jaar weer naar uit om op het Waagplein dit uitdagende project voor ACP te realiseren. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij wederom de ideale oplossing voor de Junior Kamer hebben kunnen bieden," aldus Barbara Kalksma, Senior Account Manager De Boer.

Remy de Jong, voorzitter van het ACP: "We zijn zeer blij met de verlenging van het contract met De Boer. Enerzijds omdat De Boer een bekende Alkmaarse onderneming is waarmee we het regionale karakter van het Plaza benadrukken. Anderzijds omdat De Boer een zeer betrouwbare en flexibele partner is gebleken de voorgaande edities, waarbij de accommodaties voor een groot deel bijdragen aan de goede sfeer."

Over De Boer

De Boer is de internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met het hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje, Zweden en Dubai. De Boer is ook vertegenwoordigd in Qatar, Rusland, China en de Verenigde Staten. De onderneming heeft internationaal meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loop dit met nog eens 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds augustus 2005 grootaandeelhouder.

http://www.deboer.com/>www.deboer.com

Noot voor redacties:
Voor meer informatie (