Provincie Antwerpen


Samenwerking Houden Van - Griffelrock overweldigend succes !

donderdag 19 maart - 15.30 uur - Provinciehuis Antwerpen


----------

Het provinciebestuur besliste eind vorig jaar om Griffelrock vanaf 2009 samen te organiseren met vzw Nekka. Zo werden de krachten van twee belangrijke muziekfestivals voor senioren verenigd en ontstond 'Houden van ... Griffelrock'. Niet zonder succes blijkt nu. Het muziekfestival op donderdagnamiddag 23 april in het Antwerpse Sportpaleis is volledig uitverkocht!

De provincie Antwerpen en Nekka vzw nodigen u graag uit op een extra persconferentie op donderdag 19 maart om 15.30 uur in het provinciehuis.

Naast de bekendmaking van een extra concert, zullen ook artiesten aanwezig zijn die u kan interviewen. Liliane Saint-Pierre, Micha Marah en Nicole & Hugo zijn al zeker van de partij. Jelle Cleymans, Luc Appermont en Bart Kaëll zijn nog even onder voorbehoud.

Tijdens het persmoment krijgt u tevens een toelichting over de maatregelen die genomen worden om personen met een handicap een perfect concert aan te bieden. Eén ervan is een speciaal geluidssysteem voor mensen met een hoorapparaat. Dit is een primeur voor het Sportpaleis en 'Houden van ... Griffelrock' zal het eerste concert zijn dat gebruik maakt van dit systeem.

Praktische info
wanneer:
donderdag 19 maart 2009 om 15.30 uur
waar:
Provinciehuis, koffiekamer provincieraadszaal
Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen

Bevestiging
Ja, ik ben aanwezig Nee, niet aanwezig maar ik wens wel de persmap toegestuurd te krijgen Perscontacten:

Provincie Antwerpen:
Edwin De Cleyn, kabinetsmedewerker gedeputeerde Marc Wellens, tel. 03 240 52 32, edwin.decleyn@admin.provant.be

Nekka vzw:
Geert Gravez
Collegelaan 106, 2100 Antwerpen
03/248.63.43, 0498/102.403
geert@nekka.be, www.nekka.be