Gemeente Brummen


Burgemeester sluit MAD4KiKa-huis

(Oorspronkelijke publicatie datum: 18-03-2009)

Exact 18.00 uur woensdagavond sloot burgemeester Niels Joosten het MAD-house op het marktplein en leverde de sleutels in bij de organisatoren van de actie MAD4KiKa. De komende 100 uur verblijven drie discjockeys van RTV Veluwezoom in het MAD-house en zullen er nonstop radioprogramma's maken om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen voor de stichting Kinderen Kankervrij.

Joosten leverde ook het eerste verzoekplaatje in (Herman van Veen's Anne) en liet weten dat de gemeente op diverse manieren een bijdrage levert aan de actie. Onder andere door een euro extra beschikbaar te stellen (voor kika) voor elke ingezamelde zak zwerfvuil tijdens de nationale schoonmaakweek in Brummen en door het doen van een bod namens de gemeente op een schilderij dat wordt geveild via de website van mad4kika.nl.

Zondagmiddag 18.00 uur verlaten de drie dj's het huis weer en samen met loco-burgemeester Van Klinken en plaatselijke Rabobankdirecteur maken zij dan bekend hoeveel geld er gestort gaat worden op de bankrekening van KiKa. Meer informatie over deze actie vind je op de website www.mad4kika.nl.