Ingezonden persbericht


Published: 08:30 19.03.2009 GMT+1 /HUGIN /Source: OncoMethylome Sciences /BXS: ONCOB /ISIN: BE0003844611

Mededeling van Aandeelhouders

Luik (België) - 19 maart 2009, 8u30 MET - OncoMethylome Sciences SA (Euronext Brussel: ONCOB, Euronext Amsterdam: ONCOA) kondigt vandaag aan dat het de volgende verklaringen van aandeelhouders heeft ontvangen :


* Fortis Investment Management SA heeft zijn aandeelhouderschap in de vennootschap verhoogd waardoor het nu meer dan 3% van de aandelen van de vennootschap in bezit heeft;
* ING Investment Management (en gerelateerde gemeenschappelijke beleggingsfondsen) heeft zijn aandeelhouderschap in de vennootschap verhoogd waardoor het nu meer dan 10% van de aandelen van de vennootschap in bezit heeft;
* Polytechnos Venture Funds heeft zijn aandeelhouderschap in de vennootschap verminderd waardoor het nu minder dan 3% van de aandelen van de vennootschap in bezit heeft.

Voor alle verdere details omtrent de transparantieverklaringen ontvangen door de vennootschap, wordt verwezen naar onze website www.oncomethylome.com.

Klik hier om dit persbericht als PDF te downloaden: Persbericht

Over OncoMethylome Sciences
OncoMethylome Sciences SA (Euronext Brussel: ONCOB; Euronext Amsterdam: ONCOA) is een bedrijf actief in moleculaire diagnostiek, dat genmethylatietests ontwikkelt om artsen te helpen bij de doeltreffende opsporing en behandeling van kanker. Meer specifiek zijn de tests van het bedrijf ontworpen om artsen te helpen bij (i) de nauwkeurige opsporing van kanker in een vroege ontwikkelingsfase, (ii) het voorspellen van de respons van de patiënt op de behandeling met geneesmiddelen en (iii) het voorspellen van de kans dat de kanker terugkeert.

OncoMethylome Sciences SA bezit een brede productontwikkelingspijplijn bestaande uit meer dan tien producten en een stevige track record op het gebied van partnerships. Het bedrijf werkt samen met grote internationale onderzoekscentra voor moleculaire oncologie, zoals de Johns Hopkins University, en heeft een aantal commerciële en samenwerkingsverbanden met Veridex LLC, een bedrijf van Johnson & Johnson, Schering-Plough Corp., GlaxoSmithKline Biologicals,LabCorp, Abbott, Merck KgaA, de afdeling BioScience van Millipore Corporation, EXACT Sciences Corp en Qiagen. De producten van OncoMethylome zijn gebaseerd op de methylatietechnologie, een uitvinding van Johns Hopkins University (VS).

OncoMethylome Sciences SA werd opgericht in januari 2003 en heeft vestigingen in Luik en Leuven (België), in Durham (USA, NC) en in Amsterdam (Nederland).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Philip Devine
Tel. +32 479 505 885
ir@oncomethylome.com
www.oncomethylome.com