Jong Luiks STX-Med kent groot succes in Dubai

19/03/2009 09:49

STX-Med

Cefaly® (www.cefaly.com) kende een groot succes op de internationale medische beurs in Dubai, en dat vertaalde zich reeds in een commerciële weerslag: een bestelling van 1800 toestellen door de verdeler van Philips voor Iran en de Verenigde Arabische Emiraten. Cefaly® (www.cefaly.com), het eerste en unieke medische toestel voor de behandeling van migraine en hoofdpijn, werd voor de eerste keer voorgesteld op de medische beurs "Arab Health" in Dubai. De interesse van de professionals van de medische wereld was aanzienlijk en de stand kon gedurende de 4 beursdagen op een massa bezoekers rekenen. De 3 vertegenwoordigers van het bedrijf en de 2 hostesses waren dan ook overstelpt met werk. Er werden contacten gelegd met meer dan 200 verdelers, 2000 brochures werden uitgedeeld en 80 demonstratietoestellen werden verkocht.

Volgend op deze contacten zijn vergevorderde onderhandelingen lopende voor de verdeling van Cefaly® in de volgende landen: Koeweit, Libanon, Jordanië en Saoedi-Arabië. Een Libanese apotheker volgde van 11 tot 13 maart een opleiding in Luik. En nog beter nieuws; de verdeler van het medische materiaal van Philips voor de Verenigde Arabische Emiraten en Iran stelde een businessplan voor m.b.t. de komende 2 jaren en ondertekende een bestelling van 1800 toestellen, te leveren vanaf volgende maand.

STX-Med (www.stx-med.com) ligt in het Wetenschapspark in Luik en werd opgericht in 2004. Het bedrijf stelt research en vernieuwing ten dienste van de mens, en dat op het vlak van elektronica en bio-elektronica. Een team van gespecialiseerde ingenieurs en artsen exploiteert de onderzoek- en wetenschapsresultaten om elektronische producten te ontwikkelen die de gezondheid en het welzijn van het individu verbeteren.

Contact:

Dr Pierre RIGAUX

STX-Med Sprl

Parc scientifique de Liège

Chasseurs Ardennais 4

B 4031 Angleur Belgique

Tél:+3243676722

Portable: +32475413698

Fax: +3243676702

p.rigaux@stx-med.com

www.stx-med.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel