Ingezonden persbericht


Persbericht

Het Rijswijkse bedrijf X-EQUO is onlangs door de Stichting Normering Arbeid gecertificeerd voor NEN 4400-1. "Voor onze opdrachtgevers biedt de certificering extra zekerheid. Evenals het feit dat wij de persoonsgegevens beheren conform de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens", aldus Guido Harsveld, directeur van X-EQUO.

SNA
Sinds 2007 is er één hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers van werk: Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA). SNA-gecertificeerde uitleners en (onder)aannemers bewijzen met het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid onder andere dat hun (personeels)administratie op orde is, dat zij op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdragen en dat hun medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Prettig idee
"Met het SNA-keurmerk behoeden organisaties hun opdrachtgevers zoveel mogelijk voor de gevolgen van aansprakelijkheid voor niet afgedragen loonheffingen en omzetbelasting en voor hoge boetes", aldus Harsveld. "De bij de Stichting Normering Arbeid geregistreerde ondernemingen zijn betrouwbare partners voor ondernemingen die arbeid inlenen of werk uitbesteden."

Logisch
X-EQUO is niet voor niets onlangs gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid voor NEN 4400-1. "Men was bijzonder positief over onze aanpak en procedures. Onze bedrijfsfilosofie is nadrukkelijk gebaseerd op eerlijkheid en betrouwbaarheid. De keuze om ons te laten certificeren was dan ook meer dan logisch. Bovendien beheren wij de persoonsgegevens conform de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens", aldus Harsveld.

Over X-EQUO
X-EQUO is dé specialist op het gebied van Financiële en Credit Management vacatures en kandidaten. Wij leveren de specialisten op elk niveau. Zowel vast op Werving & Selectie basis als tijdelijk op Detachering en Detavast basis. Ook Interim Management en Payrolling behoren tot onze core business. In het afgelopen decennium is een actief kandidatenbestand opgebouwd met 16.000 Financials. Prettige bijkomstigheid is dat onze tarieven in de markt als uiterst concurrerend worden ervaren. Meer informatie vindt u op www.x-equo.nl.



Ingezonden persbericht