Ingezonden persbericht


paysafecard nu ook verkrijgbaar in Nederland

Snel, makkelijk en veilig online betalen met prepaid-kaarten van paysafecard

Den Haag, 19 maart 2009 -- paysafecard (www.paysafecard.com) is vanaf vandaag ook in Nederland verkrijgbaar. paysafecard is een populaire prepaid-kaart waarmee je snel, makkelijk en vooral ook veilig kan betalen voor online games, internettelefonie, muziek downloads en overige diensten. De onderneming is in 2000 opgericht en is de leidende alternatieve betalingsmethode in Europa.

Het werkt heel eenvoudig. Om paysafecard te verkrijgen ga je naar een verkooppunt bij jou in de buurt. Vervolgens kies je het bedrag waarvoor je wilt kopen. Er zijn verschillende bedragen verkrijgbaar: ¤10, ¤25, ¤50 of ¤100. Bij aankoop ontvang tvang je een voucher met een 16-cijferige pincode. De kaart is veilig omdat er geen persoonlijke gegevens zoals creditkaart- of bankpasinformatie op gezet wordt. Bij betaling kies je als betaalmiddel 'paysafecard' en voer je jouw code in. Binnen enkele seconden kun je jouw favoriete games spelen: snel, makkelijk en veilig.

Zowel bij gebruikers als webshops is de betalingsoplossing populair. Webshops kunnen op deze manier een alternatief betalingsmiddel bieden aan hun gebruikers. Gebruikers, waaronder gamers, zijn positief over de kaart vanwege de gebruiksvriendelijke methode en de veilige manier van betalen. De kaart is eenvoudig te gebruiken en is in Nederland verkrijgbaar bij 4.000 verkooppunten waaronder bijvoorbeeld Primera, Shell, Texaco, en vele krantenwinkels. Dat alles via de distributeurs Lekkerland, Paybase en binnenkort ook H@nd. Ruim 2700 webwinkels accepteren op dit moment de paysafecard met name online aanbieders uit de games- mobiele telecom- dating- en muziekbranche. Ook in communities wordt de kaart veelvuldig gebruikt. De tegoeden van de paysafecard zijn te gebruiken bij o.a. Bigpoint, Gala Network, Gameforge, MSN Music, Skype en Jajah. Doel is om in 2009 verder in Europa verder uit te breiden.

Om ook in Nederland bekendheid te geven aan deze innovatieve methode is paysafecard onlangs begonnen met een Europese marketingcampagne waarbij deelnemers een gamecomputer kunnen winnen. Op de website www.helpyourhero.nl kunnen deelnemers vertellen over hun ergste baantje ooit en maken daarmee kans op diverse prijzen, waaronder een Acer Aspire Predator 'Trooper II'. De marketingcampagne duurt nog tot 24 maart.


---

Over paysafecard
paysafecard werd in 2000 opgericht in Duitsland en is nu verkrijgbaar in 16 landen (Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, UK, Ierland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Slowakije, Griekenland, Spanje, Portugal, Slovenië, België en Nederland) met meer dan 210.000 verkooppunten en 2700 aanvaardingspunten. Het is de eerste wettelijke prepaid-kaart in Europa waarmee betaald kan worden op internet. Met hoofdkantoren in Wenen, Londen, Bern en Düsseldorf, is paysafecard sinds afgelopen jaren het leidende online betalingssysteem. Iedereen kan paysafecard gebruiken, gezien er geen krediet en account voor nodig is. paysafecard is door Paybefore tot Beste non-US-based prepaid-kaart uitgeroepen tijdens de 2009 Paybefore awards. Voor meer informatie bezoek www.paysafecard.com

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht