Verhuizing GAC Business Solutions naar A58 locatie in Oirschot


OIRSCHOT, 20090319 -- GAC Business Solutions heeft haar hoofdkantoor op 9 maart volledig verhuisd naar een moderne zichtlocatie aan de A58 in Oirschot. Voor de Brabantse softwareleverancier is dit een belangrijke stap ter continuering van haar `Growing Together'-strategie. De nieuwe huisvesting stelt GAC in staat om nog grondiger businessuitdagingen voor de klant te lijf te gaan.

Nieuwe manier van werken
De activiteiten van het GAC hoofdkantoor waren voorheen verdeeld over twee locaties: een voormalig schoolgebouw in Oostelbeers en een gedeelte van het nieuwe pand aan de A58. Nu zijn alle disciplines samengevoegd in een inspirerend verbouwd kantoor. GAC heeft veel energie gestoken in het pand. "Ons kantoor vormt de basis van een nieuwe manier van werken. Ruimte moet faciliteren en inspireren. Het nieuwe pand zal onze effectiviteit en slagvaardigheid vergroten," zegt directeur Erik van Driel. Voor de medewerkers van GAC moet het een plek zijn waar ze graag naar toe gaan. Het kantoor maakt optimaal samenwerken mogelijk. Naast werkplekken, zijn er diverse soorten spreek-, vergader- en cursusruimten; afhankelijk van de doelstelling van een bijeenkomst te gebruiken. Een concentratieruimte biedt de mogelijkheid in stilte te werken.

Business units
Erik Van Driel: "Onze kracht ligt in het luisteren naar de markt, in signalen vertalen naar bruikbare oplossingen, maar ook in toegankelijk zijn voor klanten en partners." In de afgelopen jaren heeft GAC gewerkt aan het creëren van aparte business units, één voor de markten van Groothandels en Productiebedrijven (business unit Logistiek) en één voor de markt van Zakelijke Dienstverleners. Deze business units en alle disciplines die daarbinnen werken, krijgen in het nieuwe pand een eigen gedeelte zodat het ondernemerschap van deze units optimaal wordt benut.

Toekomst
GAC gelooft dat innovatie leidt tot continuering van het onderscheidend vermogen. Ook in deze economisch lastige tijden investeert GAC om op volle sterkte te zijn wanneer de economie weer aantrekt. De medewerkers en het nieuwe pand vormen daarvoor de basis.

Over GAC Business Solutions
GAC Business Solutions is leverancier van ondernemingsbrede branchegerichte bedrijfssoftware op basis van het Microsoft Dynamics platform. GAC levert o.a. aan middelgrote productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners. De activiteiten spreiden zich uit over vier vestigingen. De kracht van GAC schuilt in het samenbrengen van de juiste partijen, wat resulteert in meer kennis, knowhow en technologische kracht. Haar business softwarestandaarden (Trade+, Production+, PSA+) zijn het resultaat van intensieve samenwerking met klanten en Microsoft. De pakketten bevatten volledig branchegerichte sets aan functionaliteiten, op basis van Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Sharepoint. GAC is Gold Certified partner van Microsoft en tevens lid van de Inner Circle van Microsoft ( top 1% partners wereldwijd). Voor internationale trajecten is GAC aandeelhouder van Partner Power International.

Oprichting: 1983
Aantal medewerkers: 145 (120 fte)
Omzet: 20 miljoen Euro
Aantal klanten: 400





Ingezonden persbericht