PricewaterhouseCoopers kiest voor PSA+ van GAC Business Solutions


OIRSCHOT, 20090319 -- PricewaterhouseCoopers Nederlandse Antillen & Aruba (PwC) heeft een contract getekend met GAC Business Solutions voor de implementatie van PSA+ accountancy, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Deze ERP-oplossing van GAC voor accountancykantoren wordt geïmplementeerd bij de vestigingen van PricewaterhouseCoopers op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

PSA+ accountancy van GAC voorziet PricewaterhouseCoopers van meer sturingsinformatie en optimale administratieve ondersteuning. Daarnaast vormen de specifieke functionaliteit voor zakelijke dienstverlening en de consolidatiemogelijkheden tussen de verschillende vestigingen een belangrijke reden voor de keuze voor PSA+. De implementatie start in maart en naar verwachting wordt het project in juli van dit jaar afgerond.

PricewaterhouseCoopers
PricewaterhouseCoopers is een toonaangevende aanbieder van professionele dienstverlening op het gebied van Assurance, fiscale vraagstukken en management vraagstukken. Voor meer informatie zie www.pwc.com/an.

Over GAC Business Solutions
GAC Business Solutions is leverancier van ondernemingsbrede branchegerichte bedrijfssoftware op basis van het Microsoft Dynamics platform. GAC levert o.a. aan middelgrote productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners. De activiteiten spreiden zich uit over 4 vestigingen. De kracht van GAC schuilt in het samenbrengen van de juiste partijen, wat resulteert in meer kennis, knowhow en technologische kracht. Haar business softwarestandaarden (Trade+, Production+, PSA+) zijn het resultaat van intensieve samenwerking met klanten en Microsoft. De pakketten bevatten volledig branchegerichte sets aan functionaliteiten, op basis van Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Sharepoint. GAC is Gold Certified partner van Microsoft en tevens lid van de Inner Circle van Microsoft ( top 1% partners wereldwijd). Voor internationale trajecten is GAC aandeelhouder van Partner Power International.

Oprichting: 1983
Aantal medewerkers: 145 (120 fte)
Omzet: 20 miljoen Euro
Aantal klanten: 400





Ingezonden persbericht